Jeseter (Acipenser) steak uzené
Uzený pstruh, vykuchaný
Jemnozrnný, jasně oranžový kaviár je ideální pro zdobení jídel.
Sušená plotice (Rutilus rutilus), nekuchaná
Makrela marinovaná, kuchaná, bez hlavy
Mořská řasy pikant
Slanečky Ivasi klasické
Lososový kaviár
Kaviár z lososa Keta
Kaviár z lososa
Šproty v oleji
Best Time uzené šproty v oleji
Kaviár ze štiky
Lemberg lososový kaviár Zlatý Krystal
Marinované řasy z dálného východu v oleji.
Máslová ryba (Modrohlav)
Uzený kapelín celý
Červený kaviár z lososa ve skle.
Pobaltské uzené šproty v oleji
Červený kaviár
Lososový kaviár Gorbuša.
Růžový kaviár
Sleď v oleji
Jedinečný kaviár z lososích jiker z nemražené suroviny dle tradičních ruských receptur.
Výrobek z mořských ryb. Sterilovaná rybí konzerva.
Nakládané sleďové matesy.
Nakládané sleďové filetky
Kaviár z divokého lososa Gorbuša.
Krém z kaviáru kapelína a uzené tresky
Settings