Salat z mořskych řasu 300g
Ruský jeseterový kaviár (Acipenser gueldenstaedtii)
Jeseter (Acipenser) steak uzené
Uzený pstruh, vykuchaný
Jemnozrnný, jasně oranžový kaviár je ideální pro zdobení jídel.
Sušená plotice (Rutilus rutilus), nekuchaná
Keta kaviár má největší jikry a je považován za nejcennější z hlediska chuti. Keta kaviár je bohatý na bílkoviny a obsahuje vysoké množství nenasycených mastných kyselin omega-3.
Mořská řasy pikant
Slanečky Ivasi klasické
Lososový kaviár
Kaviár z lososa Keta
Mořské řasy na korejský způsob s houbami
Best Time uzené šproty v oleji
Kaviár ze štiky
Lemberg lososový kaviár Zlatý Krystal
Marinované řasy z dálného východu v oleji.
Máslová ryba (Modrohlav)
Uzený kapelín celý
Červený kaviár z lososa ve skle.
Pobaltské uzené šproty v oleji
Červený kaviár
Růžový kaviár
Sleď v oleji
Jedinečný kaviár z lososích jiker z nemražené suroviny dle tradičních ruských receptur.
Marinovaný salát z mořských řas
Výrobek z mořských ryb. Sterilovaná rybí konzerva.
Nakládané sleďové matesy.
Kaviár z divokého lososa Gorbuša.
Krém z kaviáru kapelína a uzené tresky
Nastavení